JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Kort fortalt om Pokemarket.dk: Vi overholder alle lovgivninger om sikkerhed og returret - der er ingen skjulte gebyrer eller andre grimme overraskelser, og vi prøver at yde den bedst mulige service.
Det bedste du kan gøre hvis du er i tvivl om noget er at ringe, skrive eller besøge os i butikken, vi er her for det samme!
Kontoret og Krebshuset har åbent mandag-fredag 10-18, lørdag 10-16 og søndag 10-14; butikken i Holbæk har åbent mandag-fredag 10-18 og lørdag 10-16. Vores telefonnummer er 51 900 234 - du kan også maile os (Se under menuen Kontakt os) shop@pokemarket.dk eller chatte med os på Skype på brugeren "Kelz0rdk"

Pokemarket.dk er en del af Kelz0r.dk.

Tak fordi du besøger Pokemarket.dk!


1. Håndtering af personlige oplysninger - "Persondatapolitik".

Første gang du handler hos Pokemarket.dk bliver du oprettet som kunde med et brugernavn og kodeord efter eget valg. Ved oprettelsen udfyldes navn, adresse til levering og et Telefonnummer.

Informationerne bliver gemt hos Pokemarket.dk så du ved fremtidige køb kan anvende samme konto og slippe for at udfylde alle informationerne igen. Brugerkontoen har også den smarte funktion at du til enhver tid kan logge ind og se fakturaer/status på bestillinger du har placeret.
 • Alle private informationer og oplysninger der modtages via websitet eller emails opbevares sikkert og beskyttet.
 • Informationer og oplysninger vil aldrig blive vidergivet eller misbrugt.
 • Der vil til alle tider bliver gemt en kopi af kundens faktura/informationer hos Pokemarket.dk - skulle denne efterspørges af kunden.
 • Der registreres ingen andre personfølsomme oplysninger, på noget tidspunkt - betales der med betalingskort foregår det via en certificeret indløser - Pokemarket.dk får aldrig adgang til kunders betalingskort direkte.
 • Ønsker du at dine informationer bliver slettet eller ændret hos Pokemarket.dk er dette til enhver tid muligt. Skriv en mail til shop@kelz0r.dk hvis det er tilfældet.
Klik her for at læse mere om vores Privatlivspolitik.

2. Køb af varer.

På webshoppen Pokemarket.dk kan du gøre tilbud om at købe produkter i webshoppens katalog. Ved afslutningen af bestillingen får du tilsendt en bestillingsbekræftelse, hvori det fremgår hvilke produkter du har forespurgt - altså gjort tilbud om at købe. Du bedes være opmærksom på at bestillingsbekræftelsen ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din forespørgsel. Vi forbeholder os derfor retten til at annullere dele af eller hele bestillingen - i et sådant tilfælde vil betalingen for fjernede produkter (eller evt. hele bestillingen) naturligvis blive ført tilbage.
 • Der vil i mindst 2 år blive gemt en kopi af kundens faktura/informationer hos Pokemarket.dk - skulle denne efterspørges af kunden.
 • I tilfælde af annullering af en bestilling fra kundens side, vil betalingen naturligvis blive ført tilbage - hvis der er gjort særlig aftale vedrørende depositum eller lignende, vil dette ikke kunne blive tilbageført.
 • Udsalgsvarer såvel som produkter på tilbud eller med en begrænset salgsperiode sælges kun så længe lager haves.
 • Som udgangspunkt er alle varer vi sælger i ny stand med ubrudt emballage. Enkeltkort er i standen "Near Mint" medmindre andet er angivet i navnet. I særtilfælde kan varer være nedsat på grund af brugt eller beskadiget stand.
 • Billeder af produkter er vejledende, og vil ikke altid være billeder af det konkrete produkt som man køber. Billederne vil oftest være modtaget fra leverandører eller producenter, og kan vise flere varianter af produktet og/eller tilbehør der ikke medfølger. Hvis der er forskel på billedet og navnet, eller på billedet og beskrivelsen, vil det være navnet/beskrivelsen der er gældende.
 • Webshoppen viser ikke aktiv lagerstatus. Ved behandling af en forespørgsel på at købe produkter på webshoppen vil vi bekræfte tilgængelighed og sende endelig ordrebekræftelse.

3. Priser & Moms.

Pokemarket.dk henvender sig primært til det danske marked, derfor er alle priser angivet i Danske Kroner (DKK). Alle priser er inklusive 25% moms.
 • Hvis et produkt har to priser, hvoraf den ene er overstreget, betyder det som udgangspunkt at vores pris på webshoppen er lavere end den vejledende udsalgspris. Varen er ikke nødvendigvis på udsalg blot fordi den ene pris er streget over.
 • Hvis der står *Udsalg* i navnet på et produkt, er det på udsalg - ellers ikke. De fleste varer, der er på udsalg, er på lager - men der kan forekomme lagerfejl, der er ingen garanti for at vi kan levere større antal, og prisen gælder kun så længe lager haves.
 • Vi sender / sælger gerne til udlandet (inklusiv Grønland). Du kan se mulige fragtmetoder og -priser ved at lægge de ønskede produkter i kurven og gå til kassen.
 • Leveringsomkostninger og eventuelle gebyrer oplyses inden køb.

4. Betaling.

Betaling for bestilte varer kan ske ved brug af bankoverførsel, kreditkort, EAN-betaling eller PayPal.
Vi tager imod Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og mange andre typer af kreditkort.

Vælges bankbetaling, vil vores kontonummer fremstå på fakturaen. Du kan enten overføre fra egen konto til vores, eller besøge en Danske Bank / Post huset og indsætte beløbet direkte. Der er normalt 1 hverdags behandlingstid på bankoverførsler. Skriv bestillingsnummer eller navn på overførsel så vi kan genkende den.

Hvis der lægges en bestilling hos os der betales med EAN-betaling, gælder følgende særlige vilkår:
 • Ved behandling af bestillingen kontrollerer vi at EAN-nummeret og leveringsadressen er gyldige, og gennemfører bestillingen hvis informationerne passer.
 • Vi kan kun sende bestillingen til en erhvervsadresse som vi kan bekræfte tilhører det oplyste EAN-nummer. Pakkepost uden omdeling er altså ikke mulig, men pakkepost med omdeling og pakkepost til erhvervsadresse er begge mulige.

5. Levering & Forsendelse.

Vi tilbyder forsendelse med enten PostNord eller GLS.
 • Vi tilbyder Flexlevering til kunder som har ønsker om at få efterladt deres pakke et bestemt sted.
  • Ordningen styres af PostNord og er kun mulig ved "Pakke med omdeling" eller ved fri fragt ved køb over 975,- DKK
  • Notér i vores kommentarfelt ved bestilling hvor pakken ønskes efterladt af Post Nord
  • Som det fremgår af PostNords regler så er alle Flexleveringer på kundens ansvar!
 • Vi bestræber os på at få afsendt alle bestillinger inden for 1-10 dage efter modtaget betaling, og de fleste bestillinger leveres inden for 1-2 hverdage af afsendelse!
  • Bestillinger kan have længere leveringstid - dette kan skyldes at vi ikke lagerfører 100% af vores sortiment, hvilket muligør vores lave priser og store udvalg!
  • Vi har et stort lager - konceptet på Pokemarket.dk er således, dog, at vi har ingen lagerstatus har, og derfor ikke kan garantere at alle produkter kan leveres (Det sker dog kun sjældent at vi ikke kan levere!) Netop derfor kan vi tilbyde de gode priser og det store udvalg!
 • Kontakt os hvis der er spørgsmål til leveringstiden på konkrete varer.
 • Afhentning af bestillinger foregår i butikken i Holbæk eller på Hotel Krebshuset i Sorø.
 • Leveringstider gør sig gældende efter valg af forsendelsesmetode og fragtfirma (PostNord eller GLS).
 • Hos Pokemarket.dk kan du vælge om din bestilling skal afsendes som brev eller pakke (eller Erhvervspakke)
  • Vælges pakke er forsendelsen forsikret op til 5000,- kroner hos PostNord eller GLS - anbefales ved større køb.
  • Vælges brev er forsendelsen ikke forsikret, dog er det yderst sjældent at en forsendelse ikke når frem - anbefales ved mindre køb.
   • (Skulle et brev mod forventning blive væk er vi dog altid til at tale med, de få gange det er sket har vi forsøgt at hjælpe kunden så godt vi kunne.) (Dette er ikke lovpligtigt men gjort som en service for kunden).
 • Kontakt os venligst hvis en bestilling ønskes leveret hurtigere eller på anden måde.
 • Ekstra forsikring på bestillinger kan nemt arrangeres, igen henviser vi til fragtfirmaets priser.

6. Fortrydelsesret og Retur.

Som køber hos Pokemarket.dk har du fortrydelsesret. Denne ret er obligatorisk når du handler på internettet.

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt at fortryde køb, skulle der alligevel opstå tvivl kan du altid kontakte os.

Ønsker du at fortryde et køb hos Pokemarket.dk skal du blot sende varen retur inden for de 14 dage, til følgende adresse:
Krebshuset (Kelz0r.dk)
Ringstedvej 87
4180 Sorø

Returforsendelsen skal indeholde en form for identifikation (fx bestillingsnummer) og må meget gerne indeholde en beskrivelse af problemet eller årsag til returneringen. Husk altid at gemme kvittering for afsendelsen. Vil du have hjælp eller yderligere informationer - inklusiv muligheden for at returnere ved hjælp af returlabel - så kontakt os venligst.
 • Der er til enhver tid 14 dages fortrydelsesret efter du har modtaget varen.
 • Hvis den 14. dag falder på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. eller 31. december, så udløber de 14 dage på den efterfølgende hverdag.
 • Fortrydelsesretten er kun gældende såfremt varen returneres i samme stand og mængde som den blev modtaget i. Salgsværdien af varen må ikke forringes og produktet skal være ubrugt.
 • Husk at pakke forsendelsen forsvarligt ind ved returnering! Skulle der ske skade ved tilbagesendelsen mister du din fortrydelsesret.
 • Så snart vi har modtaget varerne retur, tilbagefører vi betalingen for disse til kundens bankkonto. Kunden hæfter selv for porto. Ved returnering igennem os eller ved mangel på afhentning af pakke vil der blive pålagt et returgebyr.


Søg på Pokemarket.dk
Producenter & Serier

  0 Varer

Info

Fri fragt ved 975,- DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 10,- kroner
Pakker fra 39,- kroner

Butikkens åbningstider:
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Sorø Magic FNM: kl. 19

Butikken (Holbæk):
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16

Kortspilsdag: Ons 12-20
Holbæk Magic FNM: 17.30