JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

* Pokemarket.dk har eksisteret siden december 2017, og Kelz0r.dk har eksisteret siden juni 2004.

* Pokemarket.dk er her for at opfylde alle dine behov for Pokemon-kort, -figurer, -bamser og andet merchandise - med lave priser og hurtig levering!

* Uanset om du er professor eller helt ny til Pokemon - eller bare er her for at købe gaver - er vi her for at hjælpe! Holdet bag Pokemarket.dk består af eksperter, elitetrænere og andre engagerede - det viser vi igennem vores personlige kundeservice, vores forståelse for hvad vi sælger, og vores interesse for at gøre din hobby til noget særligt - uanset hvor du befinder dig! Både på hjemmesiden her og i vores butik i Holbæk har vi et stort fokus på hygge og sammenhold frem for upersonlig automatik.

Det kan nogle gange tage et par dage mere før varerne kommer frem, men det betyder så også at prisen er det meget bedre. (Og jeg garanterer at alle varer bliver afsendt med et smil på læben!)
Også opsætningen af og udvalget i shoppen er nøje udvalgt - det er vigtigt for os at siden er nem at navigere, og at kunder kan få god support når de har brug for det. Vi har ekstraordinært gode åbningstider og kan nås på mange forskellige måder. Ofte svarer vi på mails indtil sent ud på aftenen, så bliv ikke overrasket hvis der kommer et svar på en henvendendelse 3 minutter efter du har sendt den på en søndag :o)


* Al sikkerhed er varetaget; og vi opfylder naturligvis kravene for online køb af varer og alle andre lovgivninger - desuden støtter vi danske leverandører, danske spilmiljøer, biblioteker og meget andet. Endelig så bidrager vi til at få en masse seje produkter til landet som ellers ville være umulige at få fingrene i, og det er vi stolte af!

* Med vores første hjemmeside, Kelz0r.dk, har vi længe været en af de største inden for Pokemon i Danmark, og med Pokemarket.dk er vi i stand til at fokusere mere på spillet og hobbyen end nogensinde før!

* Kelz0r.dk har været igennem en rivende udvikling. Den første model af virksomheden så dagens lys online i 2004; vi fik nyt design i januar 2005; og efterfølgende de sidste mange år har vi opgraderet, udviklet og forbedret vores koncepter, udvalg og så videre så vi i dag er i blandt de absolut største aktører i norden. I 2009 åbnede vi vores første forretning (i Holbæk) - som netsiden er den også vokset og huserer nu 200m2 proppet med varer og hygge! Medarbejderstaben udvides også jævnligt.

* Lige siden begyndelsen har vores fokus været at skabe en bredere vifte af tilbud til den danske forbruger - branchen er eksploderet de senere år, men der er stadig produkter som vi mener at danskerne savner, og som vi kan være med til at levere - på den front står vi aldrig stille!

* Fremtiden bringer store muligheder. Med gode samarbejdsmuligheder med forskellige leverandører håber vi på at kunne blive ved med at udvide og forny, og at være med til at skabe et endnu bedre udvalg og miljø for hobbyister rundt omkring i Danmark.

* Kun fantasien sætter grænsen. Jeg vil ihvertfald personligt bestræbe mig på altid at blive ved med at forny siden.

* Jeg takker for jeres tid her på siden. Nye kunder, gamle kunder, venner og bekendte. Uden jer havde det aldrig været muligt at nå til hvor vi er i dag.

God fornøjelse her på shoppen! - Michael Keller, Pokemarket.dk
Søg på Pokemarket.dk
Producenter & Serier

    0 Varer

Info

Fri fragt ved 975,- DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 10,- kroner
Pakker fra 39,- kroner

Butikkens åbningstider:
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Sorø Magic FNM: kl. 19

Butikken (Holbæk):
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16

Kortspilsdag: Ons 12-20
Holbæk Magic FNM: 17.30