JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Pokemarket\'s Pokemon-Kort Guide - Klik her for at læse mere om Pokemon-kort og -produkter!

Hvis du køber dette produkt, printer vi det ud og sender det med din ordre.

Grundlæggende til gaver og samlere

Pokemon-kortspillet indeholder tre typer af kort: Pokemoner, Trainer-kort og Energy-kort.

De mest eftersøgte af disse plejer at være særligt sjældne kort. Her følger en række af disse sjældenheder, samt forskellige måder at få dem på.

Et korts sjældenhed afgør, hvor ofte det optræder i Booster-pakker. Man kan finde ud af, hvilken sjældenhed kortet har, ved at kigge i kortets nederste højre hjørne. Sjældenhederne er:

 • Common/Almindelig (med symbol som en cirkel)
 • Uncommon/Ualmindelig (med symbol som en rude/rombe)
 • Rare/Sjælden (med symbol som en femkantet stjerne)

Man får for det meste 1 Rare-kort, et par Uncommon-kort og flest Common-kort i en booster-pakke. I hver booster-pakke er desuden 1 Reverse Foil, som kan være af alle ovenstående sjældenheder.

 

De mest eftersøgte Pokemoner er af følgende fire typer kort:

 • GX-kort er særligt stærke versioner af bestemte pokemoner, som har højere HP og angrebsværdi. Desuden har hvert GX-kort et særligt GX-angreb, der er meget stærkere end andre angreb. Sjældent får man en Pokemon-GX i stedet for et normalt Rare-kort i en booster-pakke. Den mest pålidelige måde at få GX-kort på er at købe bestemte æsker, hvor man er garanteret kortene. Du finder GX-Boxes her, og GX Tins her.
 • EX-kort er ligesom GX-kort, men starter fuldt udviklet og har intet GX-angreb. Du finder EX-Boxes her, og EX Tins her.
 • Mega-EX-kort er endnu stærkere af EX-kort. Ligesom EX-kort kan Mega-EX-kort findes sjældent i booster-pakker, og man er garanteret dem i bestemte Mega EX-Boxes.
 • Break-kort er særlige udviklinger af normale kort, der skinner som guld. De kan findes sjældent i booster-pakker i stedet for Reverse Foil-kort, og de er garanteret i bestemte Break Evolution Boxes.
 • Store kort må ikke bruges i spillet, men mange samler på dem. Du kan finde produkter med store kort her.

 

Grundlæggende til spillere

Hvis du vil begynde at spille spillet, anbefaler vi følgende typer af produkter:

 • Trainer Kits indeholder kort og spillemåtte til to spillere. Der er i alt nok kort i 1 Trainer Kit til at man kan lave 1 helt deck, hvis man vil spille med de fulde regler.
 • Theme Decks giver dig nok Energy-kort og pokemoner til at spille med to bestemte typer. Til gengæld vil du mangle en del Trainer-kort for at kunne spille effektivt.
 • Battle Arena Decks og Legendary Battle Decks er mere avancerede, og indeholder flere end nok Trainer-kort til at få dig i gang med den mere avancerede del af spillet. De indeholder til gengæld flere ældre kort, så kan ikke spilles hvis du kun må bruge de nyeste kort!
Lagerstatus 20,00 kr
Søg på Pokemarket.dk
Producenter & Serier

  0 Varer

Info

Fri fragt ved 975,- DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 10,- kroner
Pakker fra 39,- kroner

Butikkens åbningstider:
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Sorø Magic FNM: kl. 19

Butikken (Holbæk):
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16

Kortspilsdag: Ons 12-20
Holbæk Magic FNM: 17.30

Producent Info
!Pokemon